Odcinek, w którym Autorka pyta swoich wyśmienitych gości o trendy, prognozy, oczekiwania i nadzieje związane z gastronomią w roku 2020.

Zrównoważony rozwój, zero waste, szacunek dla natury, dalszy pochód wege, kuchni polska na świecie, woda gazowana, chlebowiec i milion innych rzeczy!

O wszystkim, co w 2020 roku w gastronomii podzieje się lub trwać będzie rozmawiam z:

* Wojciechem Modestem Amaro, najbardziej utytułowanym polskim szefem kuchni
http://atelieramaro.pl
* Eleną Arzak, jedną z najbardziej znanych szefowych kuchni na świecie
https://www.arzak.es
* dr Magdaleną Tomaszewską-Bolałek, badaczką kultury żywieniowej, kierowniczką Food Studies na Uniwesytecie SWPS
http://www.kuchniokracja.hanami.pl/
* Kati Płachecką i Karoliną Milczanowską, dziennikarkami i promotorkami gastronomii z portalu Have a Bite
http://haveabite.in/

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *