Odcinek, w którym Autorka rusza na piękne Podlasie, a tam trafia na gastronomiczną imprezę plenerową – Podlaskie Śniadanie Mistrzów.

Z tego odcinka dowiesz się:
– jak wyobrażenia o Podlasiu mają się do rzeczywistości,
– co wpływa na dynamikę rynku gastronomicznego,
– co nocą dzieje się w Białymstoku,
– co zjeść na Podlasiu,
– dlaczego Polacy pokochali imprezy plenerowe,
– co ma umiejętność rozplątywania kabli do jedzenia na świeżym powietrzu,
– jak załatwić sobie dobrą pogodę,
– dlaczego rzadziej czasem znaczy lepiej,
– oraz jak zrobić imprezę plenerową i nie zwariować!

W tym odcinku zabieram Was na Podlaskie Śniadanie Mistrzów
www.facebook.com/PodlaskieSniadanieMistrzow/

Rozmawiam m.in. z:

Eweliną Łapińską, szefową kuchni białostockiej restauracji Świętojańska 21
www.facebook.com/swietojanska21/
Magdaleną Gendźwiłł, autorką bloga Crust and Dust
www.crustanddust.pl/
Joanną Kozłowską, organizatorką i pomysłodawczynią Podlaskiego Śniadania Mistrzów
www.instagram.com/na4widelce



Autorem zdjęcia jest Przemek Sejwa.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *