Odcinek o trendach, przewidywaniach, obawach i nadziejach dotyczących 2021 roku, a szczególnie – gastronomii! Netfliksyzacja, comfort food, jedzenie funkcjonalne i jednorożce!

W tym odcinku goszczę Magdalenę Tomaszewską-Bolałek [klik!] badaczkę kultury żywieniowej i kierowniczkę Food Studies na Uniwesytecie SWPS.
Z odcinka dowiecie się m.in.:

– co nas będzie ekscytować kulinarnie w 2021,
– o kogo nikt w polskim internecie nie prosił a każdy potrzebował,
– jakie trendy przetrwają pandemię,
– jak Netflix wpływa na nasze spożywcze nawyki,
– co ma etyka do fine diningu,
– po co komu kuchnie w chmurze,
– jak jedzeniem leczyć bezsenność,
– i co o nas mówią ciasta jednorożce?

Szczęśliwego Nowego Roku dla Was i dużo czasu na słuchanie podcastów!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *