Odcinek o równowadze – świętym Graalu ludzkości.
O tej życiowej, kulturowej i kuchennej.
Przyglądam się momentowi, w którym jesteśmy – tak z osobistego, jak i kulinarnego punktu widzenia.
A inspiracją do tej refleksji było letnie przesilenie!

Sercem i sednem odcinka jest jednak rozmowa z Aleksandrem Baronem, jednym z najciekawszych polskich szefów kuchni, od ponad roku prowadzącym w Krakowie „Kapłony i szczeżuje”.
W tej rozmowie nowoczesność przeplata się z szanowaniem tradycji, doprawionej szczyptą poczucia misji i wielką dozą miłości do polskiej kuchni.


I jeszcze informacja dla wszystkich, którzy chcieliby słuchać mojego programu w Radiu TOK FM na stronie
lub w aplikacji – kod: otwartakuchnia aktywuje TOK FM Premium na 3 miesiące. 

Kod można aktywować do 30.06.2025 

Aktywacja odbywa się na stronie: tokfm.pl/aktywuj 

Znajdziecie mnie tu:

instagram: https://www.instagram.com/zabawyjedzeniem/
facebook: https://www.facebook.com/zabawyjedzeniem

Wesprzyj mnie na Patronite: https://patronite.pl/zabawyjedzeniem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *